térkép 1012 Budapest I. Várfok u. 15. térkép 06-1 / 213-9780 levél Időpont egyeztetés levél Levél

Felszereltség

Értelemszerűen nem soroljuk fel azokat a berendezéseket, eszközöket, amelyek minden nőgyógyászati rendelő alapfelszereltségéhez tartoznak.

ws80a

A Samsung WS80A Elite 5D ultrahangkészülék az OPS rendelő legújabb beszerzése, amely jelenleg az egyik legkorszerűbb diagnosztikai eszköz az 5D vizsgálati kategóriában. A megnövelt képfelbontás, a nemzetközi szülészeti, nőgyógyászati ultrahangvizsgálati ajánlásoknak megfelelő automatizált diagnosztikai mérések fokozott megbízhatóságot eredményeznek.
Igény esetén a magzatról fekete-fehér, vagy színes fénykép készíthető, illetve a vizsgálat DVD-re, vagy pendrive-ra rögzíthető.

MySonoU6

A Samsung Medison MySono U6 4D mobil ultrahang berendezésünk, amit mind rendelőnkben, mind pedig helyszíni szűrővizsgálatokon használunk.

     
MySonoU6

A nőgyógyászati vizsgálatokat testhőmérsekletre előmelegített és azon tartott műszerekkel végezzük.

 

Elektromos nőgyógyászati vizsgáló asztalunk mozgássérültek vizsgálatát is könnyedén lehetővé teszi.

Rendelőnkben két, fájásmérővel ellátott kardiotokograf (CTG) is található (NST elvégzéséhez), valamint EKG és bidirekcionális Doppler készülék és pletizmograf.

Kisebb műtéti beavatkozásokhoz elektrokoagulator, pulsoxymeter és fagyasztásra alkalmas eszköz (ERBE Cryo) ugyancsak rendelkezésre áll. Minimál invazív vénás sebészeti műszerparkkal rendelkezünk. Visszeres betegeink vizsgálatát és kezelését speciális, kapaszkodóval is ellátott fellépő segíti.

Vissza a lap tetejére

ujvizsg
Dr. Baranyai Árpád érsebész, sebész, radiológus szakorvos megkezdte rendelését
Agyi erek vizsgálata (TCD) 5D ultrahang készülékkel
Folliculus mérések 5D ultrahang készülékkel
Újszülöttek ultrahang vizsgálata (has, csípő, koponya) - Dr. Donkó Éva radiológus szakorvos
Magzati genetikai ultrahang 5D készülékkel

mobiluh
Kihelyezett ultrahang szűrővizsgálatok 4D készülékkel